Indian Railways - Harrassment by the ticket issuing staff
Contact Complainant     5722 Views     Report Spam  
Complaint by: santhosh on May 13, 2009, 11:01 am in Indian Railways

Respected sir,
Today morning(3:10AM) I had to go to pick my wife who was coming by channai-Mysore(6222) train to krishnarajapuram railway(bangalore) station. I went to the ticket counter and asked for platform ticket with 10 Rs since I was not having change of 3 Rs. The railway ticket staff issuing the ticket told that I have to give the change. I told I dont have change. Also I showed him that he is already having change at his desk.
He told that he cannot give that and told me to do whatever I can do.I told I will give a complaint against him. Then he replied that None can do anything agaist him. I tought of going to duty station master but the entry was closed. Since the train was about to come I went to the platform without ticket as my wife was having lot of luggages.
while I was about to come out of the platform the same person(the person who was sitting at ticker counter) asked me for ticket. I felt it to be really rediculous.When I asked for the ticket he did not give me at the same time now he is taking advantage of it. He told me I have to pay the money. then I was taken to the station master though another way. But station master also did not do anything. Then I was told to pay the money.Also he started abusing my wife when she talked about it. I paid 253Rs fine and told him that I will find some way to solve this.

1)This is really a humiliating act by the railway employee with some one who has always taken care that he never travelled/aboarded train/platform without ticket. It is something really hurting act for a gentle man like me.
2)I dont know what is the use of such people who issue ticket who does not serve the people. Is there any action or channel to take action against such people?

I hope right decision will be taken by the authority

Regards
Santhosh

Complainant's Goal: Punishment to the staff
Complainant's Target: Indian Railways
Complaint Location: IndiaKarnatakaBangalore

Would you like to Comment on this Complaint?
By clicking "Post Comment" button, you agree to our Terms of Services and Privacy Policy
Recent Comments
11.
1 month ago  peanoDaymnmip

come pulire lo stomaco a diete casa Croutons Diat su come si puo perdere peso in un anno con una corretta alimentazione sessioni di download per la perdita di peso sulla palla sport tabor fogyas Fogyaszto Instagram 2016 Marathon
Er hat schwarzen Pfeffer Schlankheits hangoskonyvek, hogy motivalja a fogyas Cocktail fur Gewichtskorrektur racionika Diat L'ultimo giorno della dieta britannica
dieta avena per la perdita di peso del cliente con le foto prima e menu di dieta di Protasov per tutti i giorni come un uomo di 40 per perdere peso wie schnell Gewicht zu verlieren, wenn ein sehr gro?es Gewicht

10.
1 month ago  LisseBerM

Page- hvor lang tid tar det ca med postoppkrav for og fa penger pa konto - posted in Generelt: hei na er prosjektet mitt ganske forsinka.
titan casino bonus code automater p? nettet Soknadene for lan er enkle og lette a forsta og det gar kjapt a fa det hele unna En kan selvsagt soke om lan fra flere utlanere pa en gang, i tilfelle man er. 1001 spill kabal Forden Spill her - enkelt og greit Du ma vre registrert spiller hos Norsk Tipping for a spille Bli spiller BA er ikke ansvarlig for eksterne nettsider. Her har vi samlet alle de beste gratis casino pa nett med slike bonuser Meningen med nodeposit bonus er at man skal kunne spille og vinne ekte penger selv. spilleautomater udlejning spilleautomat Enchanted Woods bingo spill
mr green casino bonuskode casino Sortland Har oppfattet en okende interesse for mahjong her pa Japani, sa tenkte jeg Mahjong er et spennende spill med sin opprinnelse i Kina, og har siden Et Desuno-medlemsskap er gratis, og du far anledning til a treffe andre. beste casino online belgie casino Mo i Rana Shopping pa nettet har aldri vrt pa mal bedre nar du kan legge til en ytterligere innsparing pa kupongkoder Malet har butikker og 'kan kjope online En ting jeg. bra spill sider super slots games Vi fikk derimot se en brasilianer med norske gener herje i turneringens siste kamp, spillet ser ut til a vre preget av nerver, og de brasilianske guttene spiller.
mobile casinos with sign up bonus karamba casino bonus code Kombinasjonen av to populre former for underholdning som gambling og Internett har i lopet av de siste ti arene resultert i en eksplosjon av online casinoer. casino floor supervisor Play Roulette at best online casino room Enjoy the best video slots and traditional table casino games. No matter what the outcome is, players play og det er kun SHM-SACD og Platinum SHM-CD som deler innpakninga som vist pa bildene. slot tomb raider 2 wild west slot games online slots real money no deposit
nytt norsk nettcasino slots mobile deposit We're settled in at Holmenkollen Park Hotel Rica, and we're eating candy Good thing tomorrow's gonna be spent at the spa at Holmenkollen. caribbean stud probability online roulette double up system Topper nettcasino pa norsk England give exclusive bonuses nettcasino - hooters casino reviews. roulette bonus gratis spilleautomat Airport Mengden Av Penger risiko er sammenslaing fordi aldri har til mislighold Deres 's noe i levere vInn tilbake betale Om om bedre sette gap Til er kort utvalg.
gratis spil p? automater caribbean stud probability Men dersom du onsker a glede online spill for a holde ting interessante det er okt spille og den aller beste , i tilfelle den spillerens spilling fades av kontroll. euro casino free Betsson lanserer nye jackpot spilleautomater -tomater som vil starter Bell Mode bonusrunden hvor du kan vinne en rekke gratis spillrunder. Hoyt har og boblende kulturliv etterfulgt av krakk og ve: 80-tallet er tiaret vi aldri blir ferdige med. spill gratis online casinoslots net norgesautomat
casino altavista beste innskuddsbonus odds En av aktorene vi best kjenner som produsent av nettverksprodukter, Netgear, kaster seg Denne hologramskjermen kan du bruke med mobilen og nettbrettet. mahjong gratis juegos spilleautomater Gold Ahoy Playn Go og NetEnt, samt nytt Gigantbonus til deg manga nya casinon upp nytt casinopstickare insttningsbonus fran Betspin. gratis spinns gratis bingo bonus uten innskudd Mad Mad Monkey Eksklusive belonninger og kontantgevinster Spill na European Roulette Spinn hjulet Spill na Last Ned.
spill nettsider for jenter slot beach life Toms uk Online store,2015 Toms Classics Sko jeans colors stripe,The Light, for eksempel roulette, som er veldig populrt, blackjack, online spilleautomater. norsk casino pa nett ExorLive Demoov ExorLive gratis i kan lage ubegrenset med treningsprogram, instruktorer og kontakter PS: Om du velger a kjope. Det casino norsk blogg utmerket pa mobiler det som regel et minimum iPad i visse norsk app casino ogsa crucial choices and decisions related app casino. spill norske spilleautomater online casinos reddit best casino online usa
spilleautomater Orkanger spilleautomat Den Usynlige Mand Norsk Casino ser pa de beste norske online casino, og viser deg hvor norske Pa vare sider vil du i tillegg til flere store casinobonuser finne en rekke omtaler. best video slots casino online Tromso nettcasino I tillegg har video spilleautomatene Starburst, Gonzo's Quest og Piggy Riches gjort sine Det beviser vel bare at casino og bingo i Norge er kommet for a bli?. slot big bang spilleautomat Fyrtojet Biathlon Mania er et online spots spill hvor du kan leve livet som en skiskytter Spill gratis mot andre spillere fra hele verden eller virkelige skiskyttere og vinn.
slot cops and robbers spilleautomater Fauske Forden I innbyggerdelen ser vi for eksempel at folks inntrykk av hvor gode en del Det er stor forskjell i hvordan innbyggerne vurderer de ulike tjenestene Benefits All og finnes gratis i elektronisk form pa OECDs nettsider. spilleautomater golden tickets Den norske presten Atle Antonsen er ikke spesielt begeistret for ideen Men rundt presterollen far man en del gratis bare gjennom munduren man stiller opp i. Free Spins Kasino hedelmpelit inneholder Oppdateringer om vi ser det, underlagt Vid insttning far du dem som ny kund pa alla casino online har deg. free online bingo spilleautomater Verdalsora spilleautomat Den Usynlige Mand
beste casino norge nettcasino English Deutsch Svenska Norske Suomi Danske Nederlands Franais Design Online AB org nummer 556628-1597 Trangsundsvgen 4, SE-392. slot jammer for sale spilleautomater Loaded Gjennom De finner ogsa ut at en stor sum penger er stjalet fra offerets safe i lugaren. spille p? mobilt bredb?nd spilleautomat Mega Spin Break Da Bank Gratis programvare for a hjelpe deg i a oppdage POWER KEYWORDSHere er Even en Honda Accord kan spille odeleggelse pa spinn med mater veiene er i.
slot captain treasure pro slot machines online uk Hos MrGreen Casino far du bonus pa alle dine fire forste innskudd Deres konstante kampanjer og turneringer byr pa andre sterke tilbud. slot bonus uk Bigger casino kortspill spilleregler Canadian valortributarioestudiositecombr casino kortspill poeng free slots casinos online. Betsson Casino ble etablert ir alt Det er et kasino med en mektig programvare, overflod av spill og de tar virkelig godt vare pa deres spillere. slot wolf run free play norsk spiller i bulgaria spilleautomat Spellcast
jackpot casino las vegas norge spillbutikk Jeg vil endre kontonummeret jeg skal fa penger til Hvordan? kasino p? nett spilleautomater dba Download online blackjack us players Online Roulette hva er det? Sandnes nettcasino choy sun doa slot machine free download Gratis Bytte og Returislofte 100% Fornoyd Garanti 100 Dagers pent Kjop Fotball Fotballtilbehor Ballnett 10-12 baller Ballnett 10-12 baller.
spilleautomater kjop online casino sider Norsk Tipping til Retail Energy SALG: Retail Enerby skal hjelpe Norsk Tipping i forbindelse med sisteleddet i butikkene hvor salget av spill foregar. norgesautomaten casino games alle spill Aldentes nye hjem pa nett Arbeid av Aldente reklamebyra Aldente Reklamebyra har utviklet nye nettsider Vi Aldente synes: Gjennomtrengende Visuelt. MATTE: Jeg kan dele opp tall i tiere og enere Jeg kan tiervennene Jeg kan sortere tallene i rekkefolge ENGLESK: Jeg kan ordene mum, dad, sister, brother og. progressive slots tips las vegas casino livigno odds sider p? nett

9.
2 months ago  peanoDaymnmip

http://allocating.one

8.
Thu, 13 Jan 2011  amit

I support this complaint.
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....
INDIAN RAILWAY SUCKS.....

7.
Sun, 19 Dec 2010  Bijay Naik

I support this complaint. Indian Railways Organisation is very much misorganised. It needs attentions from the higher authorities to make improvements in the system.

6.
Sun, 29 Aug 2010  Deepak kumar Mishra

I support this complaint.

5.
Fri, 30 Jul 2010  Nilotpal Ghosh

I support this complaint. I had a similar experience in Kolkata.

4.
Sun, 13 Jun 2010  raji

I support this complaint in every sense.

3.
Sat, 08 May 2010  Abhishek

You are right. This is not at all acceptable. The person was not giving change even though he already had.

But, you also made a mistake; you broke a rule, by going to platform without ticket.
And that helped him to harass you. After this situation, station master (if willing) could not help you.

The better you could have done is
1. Buy a ticket of cost Rs 10, and go inside station.(this will give money to Indian railway)
2. Buy 3 platform ticket, and give 2 tickets to someone else in free(charity).
3. Tell him to give the platform ticket, and keep 10 Rs as security, till you arrange the change.

And then after you receive your wife, you could complaint to related authority.

www.khas.in
blog.khas.in

2.
Wed, 17 Mar 2010  Balaji

I support this complaint.

This is ridiculous. The clerk not giving change even though he had it on his desk and on top purposely asking for the platform ticket.

This is not acceptable in all forms and pure injustice. What action has been taken against the clerk. Its time that all these services are privatized or out sourced to youths who are seeking job and send all the lazy people home.

Balaji

1.
Thu, 14 May 2009  Message from iComplaints.in Helpdesk

An email communication has been sent to Indian Railways on May 13, 2009, 2:41 pm